Basescu si Unirea

Basescu si Unirea

0 71


Adunarea electorala programata la Iasi de ziua Unirii Principatelor Romane a fost inca o dovada a nimicniciei clasei politice care conduce, de la Revolutie incoace, Romania.


Si daca ceilalti s-au mentinut in limitele cunoscute, Basescu a? fost deplorabil. A vrut si el sa se arate intelectual rasat si a lasat hahaitul binecunoscut. Drept care nu a mai avut ce zice, inafara unor sageti neconstitutionale impotriva liberalilor lui Tariceanu. Pesemne ori nu era destul de pilit, ori bagase un toi in plus pe gatlej. Sau, o a treia varianta, incepuse sa-i infrunzeasca morcovul in poponet. Iar in final a bagat-o, cu jumatate de glas si un zambet chinuit fortat, ca sa traim bine. Vechiul slogan de care trebuia sa se fereasca.


Pe chestia asta era si normal sa fie huiduit. Si nu cred ca au putut fi platiti, de catre adversarii politici ai Basescului, atatia cati l-au facut sa vada – poate – ca nu tot ce zboara se mananca.


Si tot in legatura cu prestatia sa: a cata oara calca acest inconstient Constitutia? Echidistanta a disparut din sextantul cu care ar trebuie sa-si gaseasca pozitia pe oceanul politic?


Deplorabil nu este numai el, ci toti care, din oportunism, sunt in stare sa sustina o fantoma a trecutelor practici, care, de-a lungul istoriei, s-au dovedit falimentare.Insisi Cezar si Napoleon au disparut invinsi de infatuare, iar acestia au fost oameni totusi creativi, nu cu zgaiba distrugerii in suflet.


Acest om, cu legea pre lege calcand, este, oricum, sortit pieirii, caci si ratiunea se va trezi din somn spre distrugerea monstrilor.


?


Dan Bota? ?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.