Basescu si Tariceanu, cei mai apreciati politicieni

Basescu si Tariceanu, cei mai apreciati politicieni

0 125

Chiar daca au devenit dusmani (iremediabil, se pare), romanii tot ii apreciaza pentru calitatile lor politice. Primii doi oameni in stat ocupa primele locuri in doua sondaje realizate de Biroul de Cercetari Sociale. Si e de bine, caci sunt aprecieri pozitive.


Traian Basescu conduce la categoria ”cel mai european politician roman in viata”, cu 18,4% din voturi, urmat la mare distanta de Mircea Geoana (8,5%) si de comisarul european Leonard Orban, cu 6,8%. La acest capitol, premierul a obtinut locul 4, cu 6,6% din voturi.


In schimb, Calin Popescu-Tariceanu este considerat de 11,4% din romani drept ”cel mai stilat, mai distins politician roman in viata, in ceea ce priveste limbajul, manierele si comportamentul”. El este urmat de doi reprezentanti ai PSD – Mircea Geoana si Ion Iliescu, cu 8,2% si, respectiv, 7,7%. La aceasta categorie, presedintele Romaniei a reusit sa obtina 7,4% din voturi, clasandu-se pe locul 4.


?


Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, conduce la doua categorii: ”cel mai vulgar politician roman in viata” (46%) si ”cel mai ne-european sau anti-european politician roman” (33,4%). La ambele categorii, Corneliu Vadim Tudor este urmat de Gigi Becali.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.