Basescu si poporul

Basescu si poporul

0 102

Cine a avut timp si rabdare? sa urmareasca ultimele clipe ale lui Basescu in 2007 a putut constata ca fatarnicia este adanc inradacinata in caracterul sau parsiv. Si expresia este mult prea blanda fata de ce ii poate pielea acestui om.


Sa ne gandim numai la semnarea, in ultima zi a anului, a bugetului pe 2008. Si asta dupa ce a promis ferm Sindicatelor ca, imediat dupa sarbatori, va media decisiv intre Guvern si Sindicate, pentru ca nemultumirile acestora din urma sa fie, pe cat posibil, lichidate. Caci si conducatorii sindicatelor s-au trezit, in al doisprezecelea ceas, sa se faca intr-un fel ca-si merita retributiile, in acest scop fiind in stare sa pactizeze si cu diavolul. Dar interesele basescienea le-au dat peste nas.


?


Iar ultimele clipe ale anului Basescu a tinul sa le traiasca in cada cu baia de multime, numarand invers ultimele clipe ale lui 2007. De parka fara asta ele nu ar fi trecut. In schimb a uitat sa pregateasca un discurs viabil, cu cat mai mult bun-simt posibil in el. Pana si Ceausescu sau balbaitul ex-rege vorbeau, unul pe posturi nationale, celalalt la Europa Libera – chiar daca textile erau pregatite de altii – mai concret si mai la ce il doare pe om.


Dar Basescu doar a lalait cate ceva despre vina celorlalti in legatura cu starea natiunii, el fiind curat ca lacrima. Oare nu a observat nimeni ca lacrimile sunt sarate si consumul excesiv de sare dauneaza sanatatii?


Iar reluarea urarii cu traitul mai bine dovedeste o nesimtire totala.


Halal presedinte al unui popor care parca se prosteste – sau este prostit? – tot mai mult !


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.