Basescu si Geoana implicati in accidente rutiere

Basescu si Geoana implicati in accidente rutiere

0 56

Se pare ca stresul anului electoral isi pune amprente in viata politicienilor din Romania. Probabil acesta ar fi una dintre cauzele care au provocat doua accidente de circulatie usoare, in care protagonisti au fost presedintele Traian Basescu si presedintele PSD, Mircea Geoana. Curios este faptul ca cei care s-au dovedit mai slabi de ingeri, au fost doi dintre cei mai importanti oameni din stat.
Concret, presedintele Traian Basescu a fost implicat intr-un accident de circulatie usor ieri dupa- amiaza, in zona Parcului Cismigiu din Capitala. Presedintele se afla la volanul Volkswagenului personal, cand a tamponat masina aflata in fata sa. Traian Basescu nu a fost ranit, a anuntat la Politie accidentul si a platit amenda prevazuta de lege in astfel de situatii.
Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei, rezultatul alcooltestului a fost zero si a fost sanctionat cu 3 puncte la permisul de conducere. Intrebat cum s-a produs accidentul, seful statului a glumit, spunand: „Treceam prin fata Primariei si…amintirile”.
Si celalalt „greu” al politicii romanesti care a avut ghinion in acest week-end a suferit un accident minor, Mircea Geoana fiind implicat intr-un accident usor de circulatie tot ieri dupa-amiaza, in zona de nord a Capitalei.
Speram ca aceste incidente au fost pus intamplatoare si nu au venit din partea acelorasi rivali politici „sabotori” : unul dintr-o Dacie veche, celalalt dintr-o frana brusca.
Dar in Romania, totul devine posibil, mai ales in prag de campanie electorala.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.