Basescu si Becali, preferatii romanilor

Basescu si Becali, preferatii romanilor

0 146

Potrivit unui sondaj de opinie realizat de IMAS, Traian Basescu ar fi votat de aproape jumatate dintre romani daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale. Potrivit sondajului, indecisii si cei care nu s-ar prezenta la vot ar totaliza 20% din electorat.


Sondajul arata ca daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, Traian Basescu ar obtine 42% din sufragii. 9% din populatie nu ar merge la vot, iar 11% sunt indecisii sau cei care nu au dorit sa raspunda intrebarilor din chestionar.


Pe locul doi in topul prezidentiabililor se afla Gigi Becali cotat cu 14%, iar pe locul trei Mircea Geoana cu 6%. Pe urmatoarele pozitii se situeaza: Corneliu Vadim Tudor, Calin Popescu Tariceanu, Cozmin Gusa, Theodor Stolojan si Dan Voiculescu.


Potrivit sondajului, numarul celor care cred ca un guvern format doar din liberali ar fi fost mai bun decat unul PNL-UDMR este cu putin mai mare decat numarul celor care cred contrariul.


Acelasi sondaj mai arata ca dintre toate partidele, PD a avut cel mai mult de pierdut in urma scoaterii sale de la guvernare.


?


?Maria Calugaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.