Basescu: se pregateste o noua lovitura de stat !!

Basescu: se pregateste o noua lovitura de stat !!

0 115

Campania electorala fara presedintele Basescu este de neimaginat de catre acesta si deci nu are sens. Izolat la Cotroceni doar in imaginatia unor adversari, presedintele Traian Basescu infirma permanent aceasta iluzie, venine recent cu o declaratie care sperie poporul. Luni seara, la B1TV, a declarat ca Hrebenciuc, Voiculescu, Tariceanu si Geoana pregatesc o noua „lovitura de stat” dupa alegeri. Traian Basescu nu se teme ca ar fi blocat procesul electoral, nici ca nu vom mai avea Parlament ci de o eventuala noua suspendare din functie a presedintelui, daca acesta nu va desemna, dupa alegeri, premierul stabilit de ei.
Raspunzand unei intrebari, Basescu a spus ca suspendarea sa din functie, in 2007, a fost „o lovitura de stat mascata”, organizata de cei care o pregatesc si pe cea de dupa alegeri: „Hrebenciuc, Voiculescu, Tariceanu, Geoana”.
El a adaugat ca stie, inca de acum doua luni, ca Dan Voiculescu a spus ca, dupa alegeri, seful statului va fi din nou suspendat, pe motive constitutionale, daca nu va pune un prim-ministru „stabilit de ei”. Basescu a sustinut ca au existat intalniri la care au participat „mai multi”, la care s-ar fi stabilit acest scenariu.
„Ce va asigur, insa, este ca nu se mai poate, pentru ca nu voi mai tolera o lovitura de stat”, a continuat Basescu.
El a mentionat ca exista masuri legale impotriva unor astfel de demersuri si ca, daca va fi suspendat, nu va pleca de la Cotroceni si se va adresa Curtii Constitutionale.
La fel ca si in cunoscuta poveste cu Ionica si lupul pe Traian Basescu nu il mai crede nimeni nici macar comentatorul, de pe pozitia de gazda, nu a mai rectionat la o asemenea gogomanie.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.