Basescu o ia razna

Basescu o ia razna

0 81

De la jumatatea lui decembrie 2007, lista celor acuzati de Basescu, fosti demnitari , dar si actualul ministru al muncii, Paul Pacurar, era pregatita pentru a fi aruncata pe piata scandalurilor si a defaimarilor.


Cei opt – Pacurau, Nastase, Remes, Seres, Mitrea, Babiuc, Chiuariu, Zsolt Nagy _ ordinea este aleatorie – sunt acuzati de tot felul de minuni de care Basescu a abuzat din plin. Asta pana sa fie ales presedinte, ceea ce, in viziunea lui, il absolva de orice vina a trecutului sau plin de bube.


Ciudatena o consta faptul ca lista contine nume din toate celelalte principale formatiuni politice, mai putin PDL, partidul pastorit de? paranoic.


Oare acest partid este curat ca serul fiziologic? M-as mira pana la Dumnezeu.


Mai dureros este faptul ca Basescu manjeste cu noroi oameni doar ca sa-I vada ceva mai murdari decat este gandirea sa. Adica le strica imaginea, caci, aruncand banuieli asupra unor oameni, reteaza aripile prezumtiei de nevinovatie.


Se prea poate ca, in spatele acestei perdele de fum sa se ascunda mari afaceri PDL-iste, caci asa procedeaza orice pirat.


Basescu motiveaza, in nemernicia sa, ca a fost sesizat sa de neregulile celor de mai sus, el nejudecand, cid oar dand aviz, bazandu-se pe art 109, al.2, din Constitutie.


Dar cum de nu este sesizat si de toate mismasurile proprii? Sa-si dea si lui avizul pentru declansarea cercetarilor, daca se socoteste asa de curat.


Insa scroafa catarata in copac ii da inainte cu murdarirea fructelor, stiind ca nu ajunge pana la el jetul ce i-ar putea dovedi adevarata fata.


Altul in locul sau – aici ma refer la oamenii integri moraliceste – s-ar fi ascuns de mult in gauri de sarpe, dar Basescu are soricul prea gros – plus boala de la mansarda – ca sa faca asa ceva.


Iar daca va continua in stilul si ritmul acesta, si lui, si celor care il mai sustin, nu poate sa le fie decat o gramada de rusine, macar atata cat spatiu era pe nava pe care el a stricat-o pe vremea cand facea – in urma turnatoriilor la Secu – pe comandantul de nava.


Insa domnul Basescu sa nu uite ca tara , Romania, nu este un barcaz prin cotloanele Dunarii sau aiurea in ape baltoase.


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.