Basescu l-a invitat pe Papa Benedict in Romania

Basescu l-a invitat pe Papa Benedict in Romania

0 104


In cadrul vizitei de ramas-bun prilejuita de incheierea misiunii diplomatice a reprezentantului Sfantului Scaun in tara noastra, Presedintele Romaniei, Traian Basescu, s-a intalnit miercuri, 31 octombrie a.c., la Palatul Cotroceni, cu nuntiul apostolic acreditat la Bucuresti, Monseniorul Jean-Claude Perisset, se arata intr-un comunicat al Presedintiei.


Seful statului a remarcat contributia semnificativa pe care nuntiul apostolic a avut-o, in cei aproape 9 ani de prezenta la Bucuresti, la dezvoltarea relatiilor dintre Romania si Vatican. Sefului statului a multumit Monseniorul Jean-Claude Perisset in special pentru realizarea vizitei in Romania a Sanctitatii Sale Papa Ioan Paul al II-lea, in 1999, care a marcat un pas major in dialogul interstatal si ecumenic. Presedintele Traian Basescu a invocat perspectiva realizarii unei vizite a noului Suveran Pontif, Sanctitatea Sa Papa Benedict al XVI-lea, in Romania.


Seful statului roman i-a urat succes nuntiului apostolic in activitatea pe care acesta o va desfasura in continuare pe linie diplomatica.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.