Basescu, Kovesi, Daniel Morar, copartasi la esecul Schengen!

Basescu, Kovesi, Daniel Morar, copartasi la esecul Schengen!

0 99
În interviul acordat duminică 3 martie a.c. revistei Der Spiegel, ministrul de interne german, Hans-Peter Friedrich, face următoarea precizare când este întrebat care sunt motivele pentru care ameninţă cu un veto România ÅŸi Bulgaria: Cel mai recent raport anual a înregistrat progrese, dar nu suficiente. Ca È™i mai înainte Bulgaria È™i România trebuie să lupte cu hotărâre împotriva corupÈ›iei. Cine îÅŸi procură prin mituire viza ar putea călătorii în Germania fără controale suplimentare”.Deci principalul motiv pentru care Germania se opune aderării în Schengen îl reprezintă, punctual, actul de corupÅ£ie al unor mici funcÅ£ionari publici (dar tot corupÅ£ie se cheamă, indiferent de nivel !), care prin fraudă sunt bănuiÅ£i că acordă vize cetăţenilor non-UE, pentru a le facilita accesul în Occident în general, ÅŸi în Germania în special. Această declaraÅ£ie a lui Friedrich demontează totodată propaganda Palatului Cotroceni .Când ministrul de interne german se referă la „acordarea de vize prin mituire” el nu se referă expres la acest aspect, pentru că se ÅŸtie, cetăţenii non-UE îÅŸi procură vizele în statele lor de la ambasadele occidentate. Ministrul german se referă de fapt la acordarea frauloasă a cetăţeniei române ÅŸi cetaÅ£eniei bulgare pentru unii cetăţeni non-UE, care, devenind posesori de paÅŸaport românesc sau bulgăresc pot circula fără restricÅ£ii în UE.F
Fostul ministru român de externe, Andrei Marga a dat o declaraÅ£ie în care a relalat ce a discutat în 2012 cu omologul său din Germania.Partea germană ne-a transmis, atunci, să fim liniÈ™tiÈ›i în ceea ce priveÈ™te admiterea în Schengen, a spus Andrei Marga. Problemele care mai trebuiau rezolvate erau strict tehnice È™i priveau penetrabilitatea frontierei bulgare. Asta a fost discuÈ›ia.România era deja în UE, nemÈ›ii È™tiau că există dreptul la liberă circulaÈ›ie, deci amânarea intrării în Schengen nu ar limita în niciun fel migraÈ›ia românilor spre Berlin. Nu pe România sunt reflectoarele. Occidentalii se tem că ar putea penetra frontiera comună, prin Grecia sau Bulgaria, teroriÈ™ti sau imigranÈ›i din Orient.Deci acestea ar fi temerile legate de Bulgaria, ÅŸi să nu uităm că între timp a mai avut loc la Burgas ÅŸi un atentat terorist…(surse:Cotidianul)
 
Cine erau procurorii ideali ai presedintelui :La începutul lunii martie 2012, următoarea ÅŸtire „exploda” în presa din România: „FuncÅ£ionari ai Autorităţii NaÅ£ionale pentru Cetăţenie din cadrul Ministerului JustiÅ£iei ÅŸi ai oficiliului de stare civilă al Primăriei Sectorului 1 BucureÅŸti sunt vizaÅ£i în investigaÅ£ia procurorilor SecÅ£iei de urmărire penală ÅŸi criminalistică a PICCJ referitoare la acordarea nelegală de cetăţenie. Procurori ai SecÅ£iei de urmărire penală ÅŸi criminalistică (SUPC) au reÅ£inut trei persoane pentru acordare nelegală de cetăţenie română unor moldoveni, anchetatorii făcând percheziÅ£ii în 32 de locuri. 36 de persoane sunt vizate în investigaÅ£ie.
La astfel de acte de corupÅ£ie s-a referit ministrul german de interne. La prima vedere, se poate spune că ÅŸtirea de acum un an este una care demonstrează că „oamenii legii Å£i-au făcut datoria” . GreÅŸit. Lucrurile stau exact invers. De la cele 3 comunicate triumfale date în perioada 1-3 martie 2012 de către procurorii lui KoveÅŸi, nu s-a mai aflat nimic despre aceste cazuri. Timp de un an de zile procurorii din subordinea Laurei CodruÅ£a KoveÅŸi ÅŸi ulterior din subordinea interimarului Daniel Morar nu au mai ieÅŸit cu vreo informaÅ£ie legată de stadiul dosarelor.Se poate spune că timp de un an de zile procurorii nu au rezolvat nimic într-un caz destul de simplu la prima vedere.Mai mult, în 2008 în timpul alegerilor locale, presa a prezentat dovezi clare că pe listele electorale din sectorul 3 din BucureÅŸti (primar Livache Negoita!) se regăseau mii de „alegători”, grupaÅ£i câte 150 pana la 800 cetateni romani, "domiciliati"la câte-o singură adresă!!. Era vorba de cetăţeni din Republica Moldova care prin înÅ£elegeri cu oficiali ai Primăriei sectorului 3, a poliÅ£iei din sector ÅŸi cu unii particulari se înregistrau ca având domiciliul în BucureÅŸti, pentru a obÅ£ine cetăţenia română. Evident, nimeni nu a locuit nici măcar un minut la adresele respective, iar după obÅ£inerea documentelor româneÅŸti, cei în cauză plecau în Occident, cei mai mulÅ£i în…Germania.
Aici a fost vorba de acordare prin fraudă a cetăţeniei române!! Din pacate procurorii sefi KOVESU si MORAR nu s-au straduit să facă vreo cercetare timp de 5 ani de zile ,asupra unor asemenea fraude de proportii.(Si electorale si de obtinere frauduloasa a cetateniei europene!!
Deci acestea sunt faptele de corupÅ£ie care i-au deranjat pe germani,de care sunt direct responsabili cei doi inalti demnitari ai Justitiei. Åži, suntem convinÅŸi că i-a mai deranjat ÅŸi inactivitatea vadita a Procurorului General si a Procurorului Sef al DNA . Iar atunci când se afirmă că „există probleme în justiÅ£ie” , la astfel de situaÅ£ii se referă oficialii europeni. Åži în aceste cazuri, Laura CodruÅ£a KoveÅŸi ÅŸi Daniel Morar ar trebui să dea , ei în primul rând , explicaÅ£ii poporului roman,umilit pe culoarele Uniunii Europene.
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.