Basescu inseamna scandal si dezbinare politica

Basescu inseamna scandal si dezbinare politica

0 50

O spune Mircea Geoana, dar acest lucru se vede si se simte de catre omul de rand din orice unghi al vietii l-ai lasa sa simta problema
Prezidentiabilul PSD crede ca actuala putere nu mai are solutii la criza politica.
„Auziþi ce spune domnul Basescu, la Iasi, asta chiar ca e simpatica. Avem o mare problema in Romania, zice Basescu, este prea multa dezbinare. Auziti cine vorbeste de dezbinare! Cel care a facut din scandal si dezbinare politica de stat. Pai chiar credeti ca romanii pot fi luati de prosti?”, a afirmat, aseara, in timpul unui miting electoral in municipiul Galati, liderul PSD, Mircea Geoana.

Acesta a adaugat ca, intr-un moment de criza economica si politica precum acesta, solutia este unitatea si a cerut galatenilor sa-l voteze, sustinand ca el si echipa PSD garanteaza ca le vor oferi romanilor unitate.

„Este clar in acest moment, dragii mei prieteni, ca in momente grele, dificile, exista o singura solutie – aceea de a ne uni, de a inceta cu scandalul. Dati-mi increderea dumneavoastra si voi aduce romanii impreuna! Dati-mi increderea dumneavoastra si o sa punem la guvernarea tarii, pana de Craciun, un guvern cu adevarat competent, cu PSD pivot central si cu o majoritate stabila in Parlamentul Romaniei. Dati-ne sansa sa aratam ca putem si stim sa luptam cu aceasta criza, ca intr-adevar vrem sa ii ajutam si pe pensionari si pe salariati si pe tineri si pe cei care au nevoie de sprijin din partea societatii”, a spus Mircea Geoana.
Suna frumos, tentant, dar ceva asemanator, in esenta, zic si ceilalti. Ce sa mai alegi?

Liderul social-democrat a adaugat ca actuala putere nu numai ca nu ofera solutii la criza pe care o traverseaza statul, dar il si adanceste in ea.
„Eu unul nu mai am nicio speranta din partea regimului Basescu-Boc si, mai recent, Udrea, ca vor mai putea face ceva bun pentru aceasta tara. Se agata de putere, creaza criza politica peste criza economica si sociala, dar, din punctul nostru de vedere si al marii majoritati a romanilor, asistam la agonia regimului Basescu-Boc-Udrea. Faptul ca actualul presedinte si actualul Guvern au recunoscut public ca nu se mai lupta cu criza reprezinta un act de lasitate si un act de abandon al interesului national”, le-a spus Mircea Geoana celor cateva sute de galateni adunati pe esplanada din fata Casei de Cultura a Sindicatelor din municipiu.

Nu suna urat ce doreste Geoana, insa mana sa poarta un palos de bronz in lupta cu niste balauri cu dinti de otel. Iar scrima electorala nu este punctul forte al lui Geoana in biatlonul acestei toamne.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.