Basescu il bate pe Caligula: …si-a facut buldogul senator sef

Basescu il bate pe Caligula:
…si-a facut buldogul senator sef

0 64

Taman cand Senatul a adoptat tacit un proiect de lege care prevede castrarea chimica a pedofililor, la sefia Camerei Superioare a Parlamentului a fost instalat Vasile Blaga. Ironia coincidentei este ca alegerea Buldogului in cea de-a doua functie in stat sa se fi facut chiar cand felcerii oranj au emasculat PSD-ul de cea mai pretioasa reduta in structura parlamentara. Pesedistii ies juganiti bine din episodul idiot, musting de frustrari si razbunare prin care au transat – imbecil – relatia cu Mircea Geoana. Blaga primeste acum o injectie hormonala, dupa ce, in calitate de maidanez de lux neascultator, a fost sterilizat de echipa de veterinari ai lui Traian Basescu, cu ocazia scenei de o virulenta canina prin care politistii ii strigau mai din toti rarunchii lui Basescu „Iesi afara, javra ordinara!” Hingherul sef nu a lasat nepedepsit afrontul si i-a pus dulaului Blaga juvatul.
Iata ca, dupa un an de instructie si lectii aplicate de lins mana stapanului, timp in care i s-a lasat lesa mai lunga, mastiful se intoarce pe cai mari. Chiar si asa sterilizat, Blaga nu inceteaza sa fie o autoritate in PDL, mai ales ca mai pus o jumatate de centimetru pe fiecare falca si pare mai fioros decat inainte.
Osul care i s-a intins lui Blaga are insa si o bucatica dulce de carnita, negociata in sange de UDMR, care s-a ales din toata tevatura cu Secretariatul General al Guvernului, o instituție care controleaza, printre altele, AVAS-ul si RAPPS. Doua ciozvarte din care haita maghiara poata sa traga acum cu toata dantura, pilita discret in tot acest timp.
O sa credeti ca, in toata cainosenia asta de negocieri si compromisuri cu coltii dezveliti, este normal sa se auda un urlet lugubru pe fundal. Va-nselati. Zavozii puterii sunt prea ocupati cu devoratul ca sa mai stea sa urle.
Ala care se aude e Mircea Geoana.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.