Basescu grav bolnav?

Basescu grav bolnav?

0 186

?


Zvonurile care circula in ultima vreme legate de starea de sanatate a presedintelui Traian Basescu sunt tot mai dese.


Dupa spitalizarea si operatia de la Viena a urmat inca o spitalizare si inca o operatie, de aceasta data in Bucuresti.


Miercuri, de la tribuna Parlamentului Romaniei, Corneliu Vadim Tudor in discursul sau a mentionat si faptul ca presedintele Basescu este grav bolnav. El a dorit sa intareasca aceasta afirmatie, spunand ca este inconjurat de multi generali si colonei inclusiv din zona Serviciilor si in concluzie, este bine informat.


Corneliu Vadim Tudor a repetat, la intrebarea unui reporter RADOR, aceasta stire.


„Domnule, eu nu vreau sa repet ceea ce am rostit in discursul meu, si profit de acest prilej sa multumesc postului national, ca a transmis in direct discursul. Asadar, nu vreau sa repet solutia. In primul rand domnul Traian Basescu nu trebuie sa abuzeze de functia domniei sale. El acum, poate nu stiti, imi vorbea mie de transparenta si ne ataca la TVR ca nu suntem transparenti, ca nu suntem la vedere. Dar de ce nu spune domnia sa de ce se afla acum la Bruxelles? El s-a dus, chipurile pentru o intrevedere cu suveranul Belgiei, dar el s-a dus la un control sever medical pentru ca e bolnav. Ii doresc din suflet multa sanatate. Nu as fi crestin daca m-as bucura de boala lui, dar pentru numele lui Dumnezeu, daca nu poate sa faca fata rigorilor si exigentelor unei tari ca Romania, sa traga putin pe dreapta, sa se pensioneze medical”.


Trebuie sa spunem ca si in cadrul interventiei de la Bruxelles a trimisului special al postului TV Antena 1(3) s-a remarcat o stare mai putin normala a presedintelui Traian Basescu, care era schimbat, ii tremurau mainile si a refuzat sa discute cu presa.


?


Concluzia ar fi ca vizita de la Bruxelles este una mai putin oficiala si mai degraba una pentru verificarea din punct de vedere medical a sanatatii presedintelui.


Repetam si noi ceea ce spune Vadim Tudor. Ca buni crestini, va dorim sanatate domnule presedinte !


???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????


Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.