Basescu catre PDL: nu ma incurcati !

Basescu catre PDL: nu ma incurcati !

0 147

Ministrul Dezvoltarii, liderul PDL Elena Udrea, a declarat, intr-un interviu pentru „Romania Libera”, ca presedintele Traian Basescu le-a spus democrat-liberalilor, la Snagov, ca pot trece in opozitie daca nu pot sau nu vor sa sustina masurile de austeritate.
„Presedintele a spus la Snagov ca nu trebuie sa tinem ocupate doua functii: la Guvern si la partid, pe principiul ca, daca nu iese una, poate iese cealalta. Fiecare trebuie sa aiba rolul lui: unii la conducerea partidului, altii la guvernare. Recomandarile presedintelui sunt legate de ocazia pe care acesta o are sa puna in aplicare reformele despre care a vorbit, acum are un Guvern care-i poate fi partener. Traian Basescu ne-a spus, inca de data trecuta: «Nu este obligatoriu sa stati la guvernare, daca nu vreti sau nu sunteti in stare sa impuneti aceste masuri, nu ma incurcati. Mergeti in opozitie si lasati-ma sa fac un Guvern capabil sa scoata tara din criza». «Nu ma incurcati», chiar asa ne-a spus. Partidul trebuie sa inteleaga ca reforma se face, nu se discuta”, a spus Udrea, citata de Romania Libera.
Udrea a spus ca exista intr-adevar o nemultumire a unor parlamentari fata de unii ministri, „dar la Snagov nu s-au vehiculat nume”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.