Basescu ajutat de MISA?

Basescu ajutat de MISA?

0 75

Un asemenea lucru il afirma Adrian Nastase, cand declara: “In 2004 am fost invins de MISA, nu de Traian Bsescu”.
Liderul PSD sustine ca ar fi pierdut alegerile prezidentiale in urma cu cinci ani din cauza sprijinului pe care yoghinii lui Gregorian Bivolaru i l-ar fi acordat candidatului PD, Traian Basescu.
Fostul colaborator al lui Basescu de atunci, actualul consilier al lui Geoana, Cozmin Gusa, afirma si el acelasi lucru in urma cu ceva vreme.
„In 2004 am fost invins de MISA. Si mai mult decat atat, faptul ca in acea seara in care rezultatele votului au fost de 50% – 50%, nu am cerut o renumarare a votului, a salvat Romania de un fenomen de tip Kiev, care ne intorcea ca imagine cu mult in urma. Foarte multi tineri MISA au venit la vot in sectiile speciale din Gara de Nord””, a spus Nastase, aflat ieri la Ramnicu Valcea.
Teoria castigarii alegerilor de catre Traian Basescu cu ajutorulor voturilor simpatizantilor Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut (MISA) fusese enuntata in urma cu doi ani si de fostul secretar general al PD, in prezent consilier al candidatului PSD Mircea Geoana.
“Traian Basescu a ajuns presedinte al Romaniei cu sprijinul direct al celor de la MISA, care au adus in 2004 intre 250.000 si 300.000 de voturi, dupa care a uitat sa le mulþumeasca. Daca Basescu a ajuns presedinte cu voturile lor, nu inteleg de ce Lavinia Sandru nu poate ajunge in PE cu sprijinul celor de la MISA“, declara fostul lider PIN, Cosmin Gusa.
Gusa insusi s-a declarat de-a lungul timpului un simpatizant al MISA. Mai mult, la alegerile europarlamentare din 2007 le-a cerut sprijinul.
Nu a fost singurul politician care a cochetat cu yoghinii lui Bivolaru. A facut-o si primarul sectorului 5 si ºeful PSD Bucuresti, Marian Vanghelie. Acesta le-a trimis o scrisoare yoghinilor in care ii invita la discutii pentru a se cunoaste mai bine.

Iar daca datele sunt reale, nu este cazul sa ne mai miram, mai ales cunoscand caracterul lui Traian Basescu, de faptul ca Gregorian Bivolaru, condamnat in Romania, a reusit sa scape in Suedia, la fel cum si Hayssam a reusit sa o stearga din tara, cu toate ca era urmarit “la milimetru” de serviciile secrete.
Si cine stie cate asemenea facaturi basesciene nu-si asteapta randul sa iasa la iveala.
Dar, la tupeul lui Basescu, nu se poate aplica decat proverbul: “Hotul neprins e negustor cinstit”, mai ales cand plange asa de induiosator la comanda.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.