Basescu, agent de promovare a Elenei Udrea

Basescu, agent de promovare a Elenei Udrea

0 178

Presedintele Traian Basescu va consuma cu ocazia Sarbatorilor de Paste primele doua „tichete de vacanta”. Conform unei promisiuni facute Elenei Udrea, ii da acesteia o mana de ajutor in promovarea Campaniei „Paste in Bucovina” si „Vacanta pe Litoralul romanesc”.
Seful statului, dupa ce s-a intors din Liban, s-a deplasat vineri in zona Sucevei pentru a petrece Sarbatorile pascale. A fost ales Gura Humorului, una din locatiile vizate de ministrul Turismului pentru campania sa.
Presedintele a ajuns cu un elicopter la Gura Humorului, impreuna cu sotia sa, Maria.
Dupa ce s-a cazat la Hotelul „Best Western” din localitate, s-a intretinut cateva minute la o cafea cu demnitari si parlamentari PD-L. Imediat dupa aterizare, seful statului a declarat ca va pleca din Judetul Suceava duminica la pranz. In acest interval isi va vizita socrii care locuiesc in Burdujeni-sat, un cartier al municipiului Suceava, si va face un tur, sambata, al manastirilor din Bucovina.
Presedintele Ro¬ma¬niei a retinut Helicopterul prezidential pentru ac a promis ca a doua zi de Paste o va petrece pe litoral, un alt obiectiv turistic promovat de Udrea, si ca va asista la concertul lui Goran Bregovic.
Tot maine este asteptat sa ajunga la Suceava pentru a vedea oul urias amplasat in centrul municipiului si decorat in stil bucovinean. Oul, care are 7,25 metri inaltime, un diametru de 4,6 metri si o greutate de 1,8 tone, va fi sfintit duminica de Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, IPS Pimen.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.