Basescu acuze dure la adresa lui Kovesi pe tema subiectului dezincriminarea abuzului...

Basescu acuze dure la adresa lui Kovesi pe tema subiectului dezincriminarea abuzului în serviciu

0 418

Traian Băsescu a acuzat-o în termeni duri pe Laura Codruța Kovesi din cauza declarațiilor acesteia referitoare la dezincriminarea abuzului în serviciu, fapt care ar duce ca cei incriminați până acum nu ar mai putea fi trași la răspundere, iar prejudiciile nu ar mai putea fi recuperate, fiind vorba de pagube de peste 600 de milioane de euro.

Pentru mine este șocantă declarația doamnei Kovesi. Eu nu am văzut încă un înalt demnitar al statului român să mintă cu atâta nonșalanță. Doamna Kovesi vorbește de dezincriminarea abuzului în serviciu, ori nimenu nu a cerut asta. Cine a cerut dezincriminarea abuzului în serviciu? Dacă nu eu, poate a cerut-o Tăriceanu, poate a cerut-o Ponta și nu știu eu, poate a cerut-o Dragnea, dar este o mare minciună pe care doamna o spune public.

Nimeni nu a vorbit de dezincriminare. Eu cred că abuzul în serviciul poate să rămână. România are în Codul Penal o definiție incorectă a abuzului în serviciu , care perimite abuzul procurorilor și al judecătorilor. Cum poți să acuzi de abuz în serviciu pe o definiție neclară”, a declara Traian Băsescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.