Basescu acuza din nou presa

Basescu acuza din nou presa

0 95

Presedintele Traian Basescu s-a dat din nou la mass-media, scrisa, vorbita sau vazuta, sector moguli, care, in viziunea domniei sale, il ataca si, pe deasupra, gasindu-l in haine albe, proaspat scoase de la „Nufarul”, ii ataca sarmana familie si mai ales sarmanele fiice, el asteptandu-se sa-i fie atacata si sotia cea draga. Presedintele se pare ca a uitat cum sotioara sa a fost implicata in problemele fratelui sau cu Fiscul, cand firma la care erau ambii actionari uitase sa plateasca darile la stat, fiind amenintata cu lichidarea si scapand doar prin interventia prezidentiala.
De data aceasta au fost nominalizati Sorin Ovidiu Vantu si Dan Voiculescu, presedintele subliniind ca banii pe care i-ar fi furat acestia nu se gasesc si in casa lui.
Declaratiile au fost facute dupa intalnirea cu sindicalistii din Educatie, de ieri dupa-amiaza de la Cotroceni, intalnire despre care Basescu a blabait o serie de aiureli fara continut si, probabil, departe de cele discutate.
In legatura cu arestarile oamenilor de afaceri si fotbal Gigi Becali si Cornel Penescu, presedintele a raspuns la intrebarile puse din sala: „Autoritatile statului incep sa isi faca treaba si stiu ca astazi sunt moguli care au intrat în trepidatii, pentru ca vad ca li se intampla si oamenilor bogati sa fie chemati in justitie”, Din pacate, presedintele a uitat sa mai spuna cand se asteapta sa-i vina si lui randul, el sustinandu-si saracia si sufletul curat, atat ale lui, cat si ale familiei, si crezandu-se imparatul chior in tara orbilor.
„Vreau sa infirm faptul ca presedintele s-ar implica in aceste anchete, asa cum a afirmat presa, fie ca vorbim de trustul lui Vantu, fie ca vorbim de trustul lui Voiculescu”, a mai spus Traian Bãsescu.
„Nu am nimic nici cu Voiculescu, nici cu Vantu, dar vad ca se incearca santajul presedintelui cu ajutorul trusturilor media. Nici seful statului, nici familia sa nu e deasupra legii, dar s-a merst totusi prea departe cu tot felul de acuzatii la familia mea. Astept si ziua cand vor veni atacuri si la adresa sotiei, pentru ca fata mea, Ioana Basescu, si-a luat un apartament si nu sase, cum se afirma in presa”, a mai afirmat presedintele Basescu. Da, dar Basescu a uitat sa arate ca nu i s-au pus fetei sale toate cele sase apartamente deodata in carca, ci s-a aratat clar cum le-a avut pe rand
In ce priveste relatiile lui Basescu fata de cei doi „moguli”, in sinea sa Traian i-ar hali de vii si cu fulgi cu tot, asta se stie.
In rest a fost, dupa cum am mai aratat, bla-bla, doar ca pauza dintre cuvinte pare din ce in ce mai mare.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.