Base nu mai plange, e doar putin trist, urmeaza sa rada?

Base nu mai plange, e doar putin trist, urmeaza sa rada?

0 97

Cand tocmai fremata de emotie cuconetul impresionat de albastrul chilotilor de plaja ai lui Stolojan, la aflarea vestii crescatoare de libidouri ca idolul cu piept paros e premier, o alta veste a palit precum o maciuca frumoasele capsoare infierbantate: batranul “Stolo” decide sa lase loc de afirmare tinerei generatii de politicieni (ce decadere, de la Stolo Draga si sex simbol democrat, liberal si putin popular pe deasupra, sa ajungi batranul Stolo de 65 de ani, care cedeaza in fata “tinerilor”!).
Dupa ce am trait episodul cu Stolo bolnavul, care l-a facut pe simtitorul Basescu sa boceasca ca o baba traditionalista la mormantul cumatrului lu` vecinu` , am trait acum induiosatorul episod al batranului Stolo, care, pe deja calitul Basescu, l-a facut sa fie doar putin trist. N-am inteles precis daca tristetea prezidentiala se datoreaza varstei inaintate, fix de pensionare, a portstindardului sau, sau faptului ca l-a numit pe Boc. Ca Sefu` a zis asa, cam dintr-o suflare: “Domnul Stolojan si-a depus mandatul de premier desemnat sunt putin trist il desemnez drept premier pe Emil Boc”. Ca oracolul din Delphi, care raspundea la intrebarea unui razboinic daca va muri in lupta astfel: “vei trai nu vei muri”. Punctuatia? Doua variante: “Vei trai! Nu vei muri!” sau “Vei trai? Nu, vei muri!”
Una din doua, ori presedintele e trist ca Stolo, retragator profesionist, l-a lasat iar pe Base iar cu ochii in soarele dosarului sau (al lui Stolo), ori e trist ca l-a numit pe Boc. In privinta motivelor invocate de Stolojan, am un amendament, nu a lasat locul unuia mai tanar, ci unuia mai mic, atat de mic (din toate punctele de vedere) de te duce gandul la piticul ce facea baie in ibric si “vai, vai, vai, ce pacat, ca piticul…” Sa nu cobesc, ca parca auzi ca si asta micu` lasa locul unei generatii mai inalte si ne trezim cu Geoana premier, ca asa “vrea muschii” americanilor, respectiv ca Base + Geoana = Love. Pana atunci insa, dati-mi voie sa fiu trista de tristetea presedintelui. E coplesitor, mi se rupe….sufletul!
Ca veni vorba, o data a plans cand s-a retras Stolo, apoi a fost doar trist, data viitoare Presedintele va rade! Stolo draga, retrage-te si din PD-L, macar prin reprezentantul de la Cotroceni sa rada si poporul asta!

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.