Baschetbalistele de la Olimpia CSU s-au comportat bine la ,,All Star Game”!

Baschetbalistele de la Olimpia CSU s-au comportat bine la ,,All Star Game”!

0 586
Week-end-ul dedicat baschetului feminin s-a încheiat duminică seara, în sala sporturilor din Sf Gheorghe, cu tradiţionala confruntare ,,Nord” contra ,Sud”, din tradiţionalul All Star Game. A fost vorba de meciul dintre două echipe, care au cuprins multe din cele mai valoroase jucătoare din campionatul României.
Echipa ,,Sudului”, din care au făcut parte jucătoarele de la Olimpia CSU Brașov, Britney Jones, Sonia Ursu și Ana Ferariu, s-a impus cu 101-87 (26-18, 25-31, 28-21, 22-17), în fața selecționatei ,,Nordului” în All. Baschetbalistele de la Olimpia au avut o evoluție bună în meciul spectacol. Britney Cimone Jones a încheiat partida cu 15 puncte, 4 recuperări și 7 pase decisive, Sonia Ursu a reușit 6 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive, iar Ana Ferariu a terminat meciul cu 2 puncte înscrise, 4 recuperări și 2 pase decisive.
Cea mai bună jucătoare din echipa Sudului, la care unul dintre antrenori a fost tehnicianul „olimpicelor” Dan Calancea, a fost Srefanie Murphy de la Sfântu Gheorghe, care a încheiat jocul cu 29 de puncte înscrise, 15 recuperări și 2 pase decisive în 20 de minute jucate.  
Reamintim că week-end-ul baschetului feminin a cuprins şi ,,Final Four”-ul Cupei României, trofeul fiind adjudecat de Sepsi Sf Gheorghe.
 
Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.