Sâmbătă 19 decembrie, de la ora 16.00, Sala Sporturilor din Braşov va găzdui derby-ul Ligii Naţionale de baschet feminin: ocupanta locului 2-Olimpia CSU Braşov, va primi replica liderului campionatului, ACS Sepsi Sfântu Gheorghe. Formaţia covăsneană este văzută de specialişti ca principala candidată la cucerirea titlului naţional, dar braşovencele sunt hotărâte să facă un meci foarte bun şi să furnizeze surpriza!

Carla Bartee, Olimpia CSU Braşov:

,,Sâmbătă ne aşteaptă un meci foarte greu! Noi vom da totul pe teren, Sfântu Gheorghe are prima şansă, dar asta nu înseamnă că jocul va fi câştigat din start de adversare. Am înţeles că va veni şi o galerie de la Sfântu, dar noi ne bazăm pe suporterii nostril şi sper să vină cât mai multă lume la meci! Noi vom fi concentrate şi vom da totul în acest joc! Cred într-o victorie în jocul de sâmbătă!

Biljana Pesovic, Olimpia CSU Braşov:

,,Ne aşteaptă un meci greu,contra unei formaţii care în acest campionat nu a suferit nicio înfrângere.Sunt convinsă că fetele vor da totul pe teren! Având în vedere modul cum ne-am pregătit pentru acest joc, sunt sigură că putem realiza surpriza! O victorie împotriva echipei din Sfântu Gheorghe, ar însemna foarte mult pentru noi. Eu consider că suntem într-o creştere de formă, iar victoriile lor din ultimele două-trei jocuri nu au fost obţinute chiar uşor. Pe finalul campionatului, sper să avem o formă foarte bună şi să putem încheia pe locul 2 sau 3!

Dragoş Crăciun, preşedinte Comisia Sport, Consiliul Judeţean Braşov:

,,Este un meci important pentru noi, un meci al orgolilor cu vecina noastră de judeţ. Sfântu Gheorghe este favorită, având în spate un buget uriaş, o echipă foarte bună, o bancă <lungă>, şase jucătoare foarte bune şi un oraş întreg, care sprijină echipa. Noi excelăm prin unitatea de grup, avem un antrenor foarte bun, Dan Calancea, care ştie să le pună în valoare pe jucătoare. Sper ca sâmbătă să facem un meci bun, iar sala sa fie plină. Sfântu Gheorghe va avea o galerie de peste 200 de persoane, noi mizăm pe aportul fanilor noştri, sper să avem parte de un spectacol în tribune dar şi pe teren. Cred într-o victorie, dar vreau în primul rând să jucăm foarte bine şi să dovedim că locul 2, de la finalul turului, nu este întâmplator! Doresc sa le văd pe fete în jocul cu Sfantu Gheorghe, mai motivate ca niciodată!

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.