Prim divizionara de baschet feminin Olimpia CSU Braşov va avea parte de un debut dificil, în noul an competiţional. Elevele lui Dan Calancea vor avea de înfruntat, în primul joc oficial al noului an, CS Universitatea Alba Iulia, partidă care contează pentru etapa  a 17-a a Ligii Naţionale.

După destrămarea echipei din Arad, Alba Iulia a obţinut semnăturile a trei jucătoare de la formaţia din vestul ţării şi va avea un cuvânt greu de spus, atât în play-off, cât şi în Final Four-ul Cupei României.

Dan Calancea, antrenor principal Olimpia CSU Braşov:

,,Ne aşteaptă o partidă extrem de dificilă, împotriva unei combo-team, ca să spun  aşa. Prin achiziţiile care le-au făcut în ultima perioadă, în opinia mea, Alba Iulia este principala favorită la câştigarea titlului şi a Cupei României! Pentru ei, ratarea acestor performanţe, ar însemna rezultate foarte slabe!

Important pentru noi este să facem un joc foarte bun şi să încercăm să câştigăm acest meci. Pentru noi, poate să fie un avantaj faptul că fetele de la Alba nu sunt de multă vreme în aceeaşi formulă. Pe de altă parte, eu sunt convins că jucătoarele noi vor dori să demonstreze antrenorului că au valoare şi îşi merită locul în echipă!”. Înaintea jocului cu Alba Iulia, care se va disputa mâine, de la ora 18,00, Olimpia CSU Braşov ocupă locul secund în clasament, cu doar două înfrângeri şi 26 de puncte acumulate. De partea cealaltă, echipa din Alba Iulia se află pe locul 4 cu 25 de puncte, dar şi un joc mai mult comparativ cu formaţia de sub Tâmpa.

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.