Tradiția ultimilor ani se respectă! Baschetbalistele de la Olimpia CSU Brașov au avut astăzi parte de o surpriză din partea conducerii: o vizită la Castelul Bran ! Sharpe, Mitic, Pesovic, Ardelean, Chis, Haas și Irimia, au savurat din plin turul de castel, înaintea jocului cu Rapid, de sâmbătă.
Dan Calancea, antrenor principal Olimpia CSU Brașov:

,,Mulțumim pentru găzduire administrației Castelul Bran, care este aproape de noi an de an!Referitor la jocul cu Rapidul, nu putem spune că este un meci facil, dar va fi un joc bun de pregătire pentru noi, în vederea partidei cu liderul ACS Sepsi Sfântu Gheorghe, de peste o săptămână . De câte ori am fost aici, la castelul Bran, am câștigat următorul joc important, sperăm să se întâmple așa și acum!

Jane Sharpe, jucătoare Olimpia CSU Brașov:

,,Așa cum a spus și domnul profesor, nu cred că vom avea probleme cu Rapidul, noi ne concentrăm de acum la jocul cu echipa din Sfântu Gheorghe.Toată echipa este motivată, vom câștiga jocul de la București, după care vom da totul în partida cu Sfântu Gheorghe

Gabi Irimia, căpitan Olimpia CSU Brașov:

,,Nu va fi un joc ușor cu Rapidul. Noi mergem la București să câștigăm și să pregătim cât putem de bine derby-ul cu ACS Sfântu Gheorghe!

Alexandru Priscu, administrator Castel Bran:

,,Există o tradiție: de câte ori echipa a venit la Castelul Bran, a venit și victoria în următorul joc important. Sper ca această tradiție să se respecte și acum!De când am început colaborarea cu echipa de baschet, acum 4 ani, trendul este unul ascendent și pentru echipă și pentru castel!Doresc să le felicit pe fete, pentru locul 2 obținut la final de tur. Eu cred în munca și disciplină, iar rezultatele de acolo vin!

Partida contra Rapidului contează pentru etapa cu numarul 13 a Ligii Naționale și se va disputa sâmbătă, 12 decembrie, la București, de la ora 16.00.

Dorin Dușa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.