Baschet : Olimpia CSU Brașov s-a calificat în semifinalele Ligii Naționale și...

Baschet : Olimpia CSU Brașov s-a calificat în semifinalele Ligii Naționale și va juca, pentru al patrulea an consecutiv, o finală în campionat!

0 110

Performanță remarcabilă pentru baschetbalistele de la Olimpia CSU Brașov : echipa brașoveană este din nou în careul de ași al Ligii Naționale de baschet!

În meciul patru al sfertului de finală, cu Phoenix Știința Constanța, formația brașoveană, pregătită de Dan Calancea, Nenad Marinkovic și Miruna Crasnic, a învins, cu 76-64 (25-14, 12-12, 19-19, 20-19), și a închis seria sfertului de finală, cu scorul general de 3-1.

Cea mai eficientă a fost Pesovic – 29 de puncte. Celelalte puncte ale echipei noastre au fost înscrise de: Podar – 15, Filip și Wingate – câte 10, Prlja – 9, Bartee – 3. De remarcat revenirea, după accidentare, a americancei Wingate.

Dincolo de calificarea în semifinalele Ligii Naționale, echipa Brașovului este sigură că va juca una din finale, cea mare sau cea pentru locurile 3-4, pentru al patrulea an consecutiv!

„Este încă o performanță extraordinară a echipei de baschet a Brașovului. Au fost meciuri foarte dificile. Felicit întreaga echipă pentru efortul depus. Felicitări și formației din Constanța, pentru ceea ce a realizat în acest sezon. Din păcate pentru noi, să joci în 7-8 jucătoare este dificil. Cu atât mai mult este de apreciat performanța pe care au reușit-o. O remarcă pentru Brandi Wingate, care deși va trebui să se opereze la genunchi, a ținut neapărat să joace. Câți alți jucători ar fi făcut așa ceva?”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

În semifinale, Olimpia CSU va înfrunta putenica CSM Satu Mare, după sistemul cel mai bun din 5 meciuri. Primele două vor avea loc la Satu Mare, pe 23 și 25 aprilie, apoi, următoarele două confruntări vor avea loc la Brașov, în 30 aprilie și 2 mai. Dacă va fi nevoie, partida decisivă pentru calificarea în marea finală, se va disputa la Satu Mare.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.