Baschet : Olimpia CSU Brașov merge în turul doi al Cupei României

Baschet : Olimpia CSU Brașov merge în turul doi al Cupei României

0 153

La Brașov s-a disputat meciul retur al primului tur din Cupa României la baschet feminin, între Olimpia CSU Brașov și FCC ICIM Arad. În prima manșă, disputată la Arad, echipa gazdă se impusese, cu 70-61, însă, în returul din Sala Sporturilor din Brașov, echipa pregătită de Dan Calancea s-a impus, cu 74-66 (15-8, 15-24, 16-21, 28-13). Cu scorul general de 136-135, FCC ICIM Arad s-a calificat direct în turul al doilea iar echipa Brașovului a beneficiat de o clauză specială, obținând locul de ,,lucky – loser”, pentru turul doi! A contat astfel cea mai mică diferență de scor înregistrată în meciurile din primul tur, astfel că ambele echipe se vor regăsi pe tabloul turului secund al competiției.
În partida de la Brașov, au înscris pentru Olimpia CSU Brașov : Pesovic 22 puncte, Ferenczi 17, Arsenic 14, Bartee 12, Podar 9. Au mai jucat : Al Ash Hab, Filip și Warhen, americanca venind în ajunul partidei la Brașov dar fiind trecută pe foaie de antrenorii Olimpiei CSU! Antrenorul Dan Calancea a început cu următoarea formulă : Ferenczi, Pesovic, Arsenic, Bartee, Podar.
Meciurile din turul doi al Cupei României se vor disputa anul viitor, iar tragerea la sorți a partidelor este programată pentru luni, 1 octombrie.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.