Baschet : Olimpia CSU Brașov, duel cu Sepsi Sf. Gheorghe (sâmbătă, 16...

Baschet : Olimpia CSU Brașov, duel cu Sepsi Sf. Gheorghe (sâmbătă, 16 martie, ora 18,00)

0 136

În grupa de elită a Ligii Naționale de baschet feminin, Olimpia CSU Braşov va juca sâmbătă, acasă, de la ora 18.00, împotriva campioanei Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Va fi ultimul meci al echipei brașovene în sezonul regulat, care nu are importanță în clasament pentru Olimpia CSU Brașov, din moment ce are deja asigurat locul al treilea la finalul acestei faze a campionatului.
„Este foarte dificil de gestionat o situaţie de genul căreia cu care ne-am confruntat în acest sezon, până acum, deci cu atât mai de lăudat este ceea ce am reuşit să facem. Suntem în faţa unui meci dificil, în care presiunea este pe adversari. Noi suntem siguri de locul trei, ei au nevoie de victorie pentru a termina pe primul loc. Clar, Sepsi este favorită, dar sper să reuşim un meci bun împotriva unei formaţii, poate cea mai bună din ţară. Sunt convins chiar că putem câştiga, chiar dacă este greu”, a declarat Dan Calancea, antrenorul Olimpiei CSU.

Formaţia braşoveană va juca, după această partidă, la finalul lunii martie, Final Four-ul Cupei României, găzduit de Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe. Play-off-ul Ligii Naţionale va începe pe 6 aprilie.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.