Baschet : Olimpia CSU Brașov, debut nefavorabil în noul sezon oficial

Baschet : Olimpia CSU Brașov, debut nefavorabil în noul sezon oficial

0 43

Olimpia CSU Brașov a pierdut meciul de deschidere a sezonului, împotriva formației Agronomia, la București : 57-63, meci din primul tur al Cupei României.

,,A fost un joc echilibrat cu multe greșeli de o parte și alta, pe alocuri normale la începutul sezonului. Din păcate pentru echipa noastră pe lângă jocul pierdut ne-am ales și cu jucătoare accidentate, sperăm că pentru o perioadă scurtă”, a precizat antrenorul Dan Calancea.

Au jucat pentru echipa brașoveană : Delgado Maria – 16 puncte, 6 recuperari și 1 assist; Hawkins- 12 puncte, 9 recuperări; David – 10 puncte, 2 asisst-uri; Nan – 8 puncte, 6 recuperari și 2 asisst-uri; Frincu- 8 puncte, 4 recuperări, 3 asisst-uri; Armanu – 3 puncte, 5 recuperări, 3 asisst-uri; Ciciovan- 1 recuperare; Florea, Moroșanu, Atamaniuc, Pașca, Nistoroiu.

Din echipa brașoveană nu a făcut parte veterana Psovic, accidentată. Miercuri, 29 septembrie, de la ora 12.00, la Sala Sporturilor din Brașov este programat meciul retur din Cupa României.

De remarcat că în această ediție a campionatului, echipa Brașovului a stabilit un adevărat record, încă din start, având cel mai tânăr lot de jucătoare, cu o medie de vârstă de 19 ani!

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.