Naționala feminină de handbal, la prima acțiune sub comanda noului antrenor, Bogdan...

Naționala feminină de handbal, la prima acțiune sub comanda noului antrenor, Bogdan Burcea

0 155

Naționala feminină, cu un nou antrenor principal, Bogdan Burcea, va avea, în prima parte a săptămânii viitoare, o primă acțiune oficială. Selecționerul a reținut 20 de jucătoare pentru acțiunea din 19-22 ianuarie, programată în București. Cu această ocazie, România demarează practic pregătirele pentru turneul perolimpic de la Podgorica din 20-22 martie, unde va lupta cu Muntenegru, Norvegia și Kazakhstan pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Față de lotul cu care România s-a prezentat la Campionatul Mondial, unde a terminat pe locul 12, de această dată au fost convocate nu mai puțin de nouă jucătoare noi. Cea mai importantă veste ar fi revenirea interului Ana Maria Savu. Pe hârtie cel puțin, lotul României pare destul de consistent. Lipsește însă Aneta Udriștioiu, care a anunțat că intenționeză să se retragă de la echipa națională. Lotul convocat :

Portari: Denisa Dedu (CSM București), Yuliya Dumanska (SCM Rm. Vâlcea), Raluca Kelemen (HC Zalău)

Extreme stânga: Nicoleta Dincă (Gloria Bistrița), Ana Maria Iuganu (Gloria Buzău)

Interi stânga: Cristina Neagu, Gabriela Perianu (ambele CSM București), Bianca Tiron (Dunărea Brăila), Alexandra Severin (HC Zalău)

Centri: Andreea Rotaru (Gloria Buzău), Elena Dache (Dunărea Brăila), Ana Maria Țicu (SCM Craiova), Laura Pristăvița (Gloria Bistrița)

Interi dreapta: Alina Ilie (Gloria Buzău), Ana Maria Savu (SCM Craiova)

Extreme dreapta: Sonia Seraficeanu (Minaur Baia Mare), Patricia Vizitiu (SCM Craiova)

Pivoți: Crina Pintea (CSM București), Lorena Ostase (CSM Slatina), Dana Abed-Kader (HC Zalău)

D.D.

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.