Baschet : Olimpia CSU Brașov a egalat scorul în disputa cu Phoenix...

Baschet : Olimpia CSU Brașov a egalat scorul în disputa cu Phoenix Constanța, din sferturile de finală ale Campionatului Național

0 152

Olimpia CSU Brașov a învins Phoenix Constanta cu scorul de 73 – 59 (19-25, 26-14, 10-18, 18-2), în meciul doi al sferturilor de finală ale Ligii Naționale de baschet feminin. In ciuda unui început de meci cu multe erori, brașovencele au intrat în controlul partidei și la pauza mare aveau un avans de 6 puncte : 45-39. Sfertul trei a aparținut oaspetelor, dar Olimpia a gestionat bine finalul de joc și au obținut primul succes din seria ce se desfășoară după sistemul ,,cel mai bun din cinci meciuri”. Maria Prlja cu 24 de puncte a fost cea importantă marcatoare a Olimpiei CSU Brașov, pentru care au mai înscris : Podar 18, Pesovic 15, Bartee 9, Filip 5, Tanacan 1, Al Ash Hab 1.

Cu această viictorie, scorul general al confruntării din sferturile de finală este egal, 1-1. Echipa care va obține prima trei succese se va califica în semifinalele Campionatului Național.

Seria sferturilor de finală se mută la Constanța, pentru meciurile 3 și 4, care vor avea loc duminică 14 aprilie și marți 16 aprilie.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.