Baschet : Olimpia CSU Brașov a câștigat Memorialul Takacs Karoly

Baschet : Olimpia CSU Brașov a câștigat Memorialul Takacs Karoly

0 179

Timp de două zile, la Tg. Mureș, Olimpia CSU Brașov a participat la o competiție amicală, de verificare, înaintea apropiatului sezon oficial.
În prima partidă, formația antrenată de Dan Calancea, Nenad Marincovic și Miruna Crasnic, a învins gazdele la CSM Tg. Mureș, cu 97-72 (26-16, 31-18, 20-24, 20-14).
Au înscris pentru Olimpia CSU Brașov : Tarter – 27 p, Pesovic – 25 p, Podar – 16 p, Bartee – 14 p, Filip – 9 p, Al Ash Hab – 6 p.
Dan Calancea : „A fost un prim meci de verificare util, venit după o perioadă de acumulare și antrenamente intense. Începem să intrăm în ritm și să se fixeze relațiile de joc. Le felicit pe fete pentru evoluția de astăzi, ținând cont de condițiile speciale în care am jucat. Doar 6 jucătoare au fost apte fizic și medical. Ferenczi și Arsenic vin după probleme medicale și nu am vrut să le forțez. Urmează meciul cu Universitatea Cluj de mâine în care vom lucra tot pentru omogenizarea realțiillor de joc”.

În al doilea meci, Olimpia CSU Brașov – ,,U”Cluj : 92-70 (15-18, 29-15, 18-22, 30-15) , punctele echipei Brașovului fiind înscrise de Pesovic, Bartee, Podar – câte 22 p, Al Ash Hab – 17 p, Filip – 5 p, Tarter – 4 p.
A fost un turneu util, chiar dacă au lipsit câteva jucătoare din cauza accidentărilor. Din această cauză nu ne-am putut antrena normal. Am folosit această competiție pentru a pune în teren ceea ce a pregătit până acum. Eu sunt oprimistă și sper că putem obține un rezultat la fel de bun ca în sezonul precedent. Realist însă, mai avem nevoie de încă două jucătoare pentru a avea un lot complet”, a declarat Miruna Crasnic.

Olimpia CSU va începe noul sezon oficial cu meciurile din primul tur al Cupei României, contra ICIM Arad. Manșa tur va avea loc pe 26 septembrie la Arad, returul fiind programat în 29 septembrie, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”. Apoi, va începe Liga Națională, primul joc al brașovencelor fiind pe 6 octombrie, la Cluj, cu Universitatea.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.