Baschet masculin : Corona Brașov – CSO Voluntari 88-93

Baschet masculin : Corona Brașov – CSO Voluntari 88-93

1 107

În etapa a doua a Ligii Naționale de baschet masculin, Corona Brașov a întâlnit un adversar de calibru, pe care l-a înfruntat și în urmă cu câteva zile, în Cupa României. Dacă în meciul precedent, disputat tot la Brașov, ilfovenii s-au impus clar, 81-60, de data aceasta, echipa Brașovului a dat o altă replică uneia dintre echipele de top ale campionatului nostru. Meciul a avut nevoie de prelungiri, după ce la finalul celor patru sferturi, a fost egalitate, la 81! Echipa Brașovului a jucat exemplar, agresiv și inspirat în atac și a avut un moment în care a condus la mai mult de 10 puncte diferență. Sfertul al doilea a fost un exemplu în acest sens, din moment ce echipa brașoveană și l-a adjudecat cu 32-20. Experiența superioară, dar și faptul că jucătorii noii echipe a Brașovului evoluează de puțin timp împreună au propulsat echipa din Voluntari spre victorie : 93-88 (23-21, 20-32, 20-14, 18-14, 12-7). Un meci frumos, care deschide speranțe publicului pentru a vedea pe mai departe spectacole baschetbalistice de top, la Brașov.

Pentru Corona au marcat : Warren 24 puncte, Cane 17, Gray 12, Barro 11, Wilson 7, Williams 8, Gheorghe 5, Petica și Oinaru – câte 2.

În etapa următoare, Corona va juca la Timișoara.

D.D.

COMENTARII

  1. de subliniat: voluntari era obosită și cu accidentați după meciul pe care l-am avut cu câteva zile în cupele europene în deplasare; apoi se poate f. ușor observa că,”chiar și așa”, obosiți fiind cei de la voluntari au câștigat primul sfert,mai apoi corona a recuperat diferența și a ajuns la + 12 puncte. după aceea în mod aparent inexplicabil voluntari nu numai că a revenit dar a și ajuns la +5 puncte.ca să fie clar pentru toată lumea: cei de la voluntari au marcat 17 puncte timp în care corona nu a marcat nimic!!! din ce cauză? răspunsul e simplu: ori de câte ori era în teren jucătorul cu numărul 32(neacșu) corona pierdea atac după atac și în apărare primea coș după coș. cum l-am scos pe neacșu din teren cum corona a jucat mult mai bine.drept este că și nr.6 și nr.14 (petică respectiv oinaru) nu au ce căuta pe terenul de baschet 🏀!?! față de neacșu doar s-au poziționat mai bine în teren și au pasat mingea (cât de cât) bine.antrenorul principal este f.slab, este pur și simplu depășit de situație și se blochează (în momentele cheie ale jocului) ,ceea duce echipa în impas. tu antrenor să insiști să ții în teren asemenea jucători 14,6,32!!! ori e rea intenție (din cine știe ce motive nu vrea să câștige) , ori e neștiință! dacă insistă cu cei trei, înfrângerile vor veni pe bandă rulantă și deja se profilează opțiunea demisiei (cu cât mai repede cu atât mai bine,ceea ce nu ar fi un lucru rău,ba din contră).
    p.s. până acum corona are doar înfrângeri (3 la număr); excepție este victoria (irelevantă,nu a servit cu nimic pentru obiectivul asumat de câștigare a cupei României, Corona fiind eliminată încă din primul meci cu voluntari) din cupa României cu laguna București și care victorie este obiectul unei anchete FIBA (internaționale) referitoare la suspiciunea întemeiată de blat?!?concluzia se impune de la sine.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.