Barroso: Aderarea Romaniei la U E o poveste de succes

Barroso: Aderarea Romaniei la U E o poveste de succes

0 61

?


In cadrul vizitei in Romania presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, a tinut un discurs in fata Parlamentului Romaniei. Discursul a fost presarat cu mai multe aprecieri adresate tarii noastre. Astfel Jose Manuel Durao Barroso considera aderarea Romaniei la Uniunea Europeana o poveste de succes ata pentru Romania cat si pentru UE.


„Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana este o poveste de succes si pentru Romania si pentru Uniune. Romania, totusi, inca mai are nevoie sa implementeze reforme cruciale pentru a putea beneficia din plin de toate schimbarile care au loc in Uniune si in lumea intreaga”, a spus Jos? Manuel Durao Barroso.


Deasemeni a fost subliniat rolul important pe care tara noastra il are in modelarea viitorului – „Parlamentele nationale, inclusiv al Romaniei, vor juca un rol tot mai important cand e vorba de a modela viitorul Europei” a spus Barroso.


In ailta ordine de idei Barroso a amintit insa si de necesitatea implementarii unor reforme cruciale pe langa cele adoptate deja.


?


Vlad T.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.