Baroul Brasov intervine in cazul „Elodia Ghinescu”

Baroul Brasov intervine in cazul „Elodia Ghinescu”

0 104

Aparitia in presa a unor mail-uri personale apartinand avocatei brasovene Elodia Ghinescu a starnit mania membrilor Baroului Brasov. Astfel, membrii baroului sunt hotarati sa actioneze in instanta persoanele care au oferit presei corespondenta pe care Elodia Ghinescu o avea, prin intermediul internetului, cu amantul sau. Colegi ai Elodiei Ghinescu, avocatii brasoveni s-au aratat indignati de faptul ca prin intermediul catorva televiziuni, imaginea avocatei disparute a fost prezentata intr-o lumina nefavorabila. Ei nu inteleg relevanta dezvaluirilor acelor detalii intime in presa, considerand ca acele lucruri nu au legatura cu disparitia Elodiei.


??????????? Teodor Moldovan, decanul Baroului de Avocati Brasov, a declarat: „Suntem nemultumiti de ceea ce se vehiculeaza despre viata intima si profesionala a unei colege pe care noi o apreciem si a carei conduita profesionala a fost mereu impecabila. Nu suntem de acord ca s-au publicat acele e-mailuri care reprezinta o corespondenta personala si privata. Nimeni nu are voie sa violeze corespondenta unei persoane. De aceea, pregatim un material pentru a declansa o actiune penala impotriva celor care au facut asta.”


??????????? Teodor Moldovan s-a declarat optimist in rezolvarea cat mai rapida a cazului si a precizat ca toti membrii baroului si persoanele care o cunosc pe Elodia Ghinescu spera ca avocata disparuta se afla in viata.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.