Barinka revine la Brasov

Barinka revine la Brasov

0 210
Tehnicianul Eric Lindqvist cel care pregateste formatia de hochei Corona Brasov si-a dat seama ca echipa nu merge in directia buna si a hotarat ca cea mai buna solutie ar fi transferul .Astfel conducerea clubului Corona Brasov a decis readucerea la echipa a slovacului Peter Barinka. Jucatorul slovac a revenit la Brasov, dupa ce a evoluat la Corona in trecutul campionat. Barinka, in varsta de 35 de ani este un atacant de clasa, care a lasat o excelenta impresie in sezonul 2011/2012, atat in Liga Mol, cat si in campionatul intern. Dei i se facuse o propunere de prelungire a contractului, acesta a refuzat oferta Brasovului, alegand campionatul austriac. Barinka a revenit la Brasov, din postura de jucator liber, semnand pana la finalul sezonului 2012-2013.
“Sunt bucuros ca m-am intors la Brasov, eram hotarat sa raman si in vara, dar am incercat sa obtin un contract bun, intr-un campionat mai puternic. Sunt pregatit sa dau totul pentru Corona Brasov si trebuie sa punem cu totii umarul sa obtinem cel putin un trofeu. Cunosc majoritatea coechipierilor, pe antrenorul Lindqvist il stiu doar ca adversar pana acum, dar sper sa lucram bine impreuna, in folosul echipei si sa facem o figura frumoasa in Liga Mol.”, a declarat Peter Barinka.
Un alt jucator care a semnat cu formatia brasoveana este jucatorul ucraineanl naturalizat Evgeny Pisarenko, cel care a venit in aceasta vară la Brasov, pentru a prelua centrul de copii ÅŸi juniori al hocheiului de la Corona. Desi declarase ca abandoneaza hocheiul, ca jucator, se pare ca Pisarenko a fost convins sa reintre pe gheata. “Am reusit sa-l convingem pe Pisarenko sa joace pentru noi si sa-l readucem pe Peter Barinka. Am fost dezamagit cand a plecat, ca nu am putut sa-i prelungim contractul, pentru ca era prea scump, dar acum a acceptat sa joace pentru Brasov, pentru un salariu mai mic. Sunt convins ca, impreuna, cei doi vor aduce un plus de experienta si de vitalitate.” a precizat Emilian Cernica, vicepresedinte Corona Brasov
 
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.