BARBA LUI MARKO

BARBA LUI MARKO

0 69

??????????????


Marko Bela nu mai vrea sa fie vice. S-a saturat de locul doi si a bagat o poveste cu rezultatele referendumului din 19 mai, combinat cu dorinta de apropiere de un electorat ( UDMR ) care nu maiactioneaza cum trebuie la chemare,astfel punand chiar in pericol o viitoare prezenta parlamentara a acestei formatiuni culturale care canta politic.?


Eu zic ca alta-i hiba. Cand o corabie se duce la fund,sobolanii simt asta si cauta sa scape. Asa si in cazul de fata. Marko Bela se retrage ca sa pandeasca pe ce culoar favorabil sa sprinteze in cazul unor alegeri anticipate sau a cine stie caror aliante se vor mai naste – si din care ar mai putea ciupi cate ceva – pana la alegerile din 2008.Sau poate Basescu, vechi marinar – a dovedit ca se pricepe de minune la scufundat corabii – stie unde sa cazeze sobolanii ,care,drept recunostinta,sa-i spele picioarele cu limba. Cum sa scape Bela asa ceva? Nu s-a plimbat el cu UDMR-ul prin toate barcile care au plutit pea pa guvernarii?


Si, in fond, paguba-n ciuperci ca se retrage,ca tot n-a facut el mare branza ca vice.S-a ocupat in principal, personal sau prin subalternii politici din formatiune, sa tot bage bete-n roate cerand drepturi mai egale pentru maghiarime fata de romani. Dar pe aceasta tema voi reveni in alt material.


Asa ca,Marko draga,sa vii cand te-oi chema eu!


?


Dan Bota


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.