Bar la -8 grade Celsius in Iulius Mall din Cluj

Bar la -8 grade Celsius in Iulius Mall din Cluj

0 72

Multi dintre noi s-au saturat de temperaturile ridicate ale acestei veri caniculare si tanjesc dupa ceva racoritor, o bautura savurata intr-un bar cu prietenii.
Proprietarii unui bar din Cluj s-au gandit ca le pot face pe plac clientilor lor si pot scadea temperatura destul de mult ca acestia sa se mai racoreasca, ba chiar mai mult, sa inghete de frig.
La sfarsitul acestei saptamani, de vineri si pana luni, in parcarea de la Iulius Mall, clujenii vor putea testa un bar de gheata pe roti in care temperatura va fi de -8 grade Celsius. Curiosii vor intra in bar primind o caciula si haine calduroase, dupa care vor trece prin camerele „extra cold”, ultima fiind una de racire unde vor putea servi berea la -8 grade. Dupa aceasta experienta, cei care mai au pofta de inca o bere pot ramane pe terasa Heineken din cadrul Iulius Mall.
„Heineken Served Extra Cold” aduce in premiera pentru Romania barul de gheata pe roti, dupa ce acesta a facut un tur al Europei. Accesul este permis, intre orele 15 si 22, doar persoanelor trecute de 18 ani.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.