Banii din punguta Cocosului

Banii din punguta Cocosului

0 149

Evenimentul Zilei afirma ca Dorin Cocos, cel din ograda simpaticei gainuse Elena Udrea, baga banisori in punguta agatata de gat, de ordinul a milioane de euro, de la spitalele din Capitala printr-o firma cu actionari inventati. Jurnalistii sustin in materialul publicat ca este vorba de conditii suspecte care planeaza asupra infiintarii acestei firme.
Astfel, in actele companiei figureaza printre acþionarii fondatori doua sefe de la laboratoarele unor spitale bucurestene. Acestea au declarat pentru jurnalisti ca nu au fost niciodata asociate intr-un SRL. Asta inseamna ca numele si datele de identitate le-au fost folosite ilegal.
Iar aceasta firma, precum si alte societati comerciale din proprietatea sau controlate de Dorin Cocos, barbatelul din umbra fustei turistice a Elenei Udrea, vinde reactivi pentru laboratoarele mai multor spitale din Bucuresti. Cifra incasarilor care se vehiculeaza ar fi de pana la 13,6 milioane de euro, ceea ce nu este chiar de ici, de colo, caci doar in ultima vreme Cocos a incasat de la spitale mai mult de 1,67 milioane euro.
Si astfel, in timp ce madama se fatzaie pe drumuri cu carute si incaleca armasari, Cocoselul ei incaleca bugetul Sanatatii, facandu-l sa sara peste obstacolele legilor. Asta da, colaborare!

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.