Banii de la Universul Familiei, la Sfantu Asteapta

Banii de la Universul Familiei, la Sfantu Asteapta

0 88
Nici Sfantu Gheorghe nu i-a ajutat pe pagubitii din dosarul Universul Familiei. Procesul in care oamenii incearca sa recupereze peste 2 milioane si jumatate de euro a fost amanat pentru a doua oara din lipsa de procedura. Din cei 400 de deponenti, 20 au decedat; ceilalti spera sa li se faca dreptate macar la termenul de Sfantul Constantin si Elena, dar se tem ca vor avea sorti de izbanda la Sfantu Asteapta.
Nicolae Nedelcu, patronul CAR-ului „Universul Familiei”, a fost condamnat de Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov in octombrie 2012 la 12 ani de inchisoare cu executare, pentru ca a inselat 400 de deponenti, carora le-a provocat pagube de peste 2,5 milioane de euro.
Sentinta a fost atacata cu recurs de Nedelcu, patronul care la termenul de marti de la Curtea de Apel si-a trimis avocatul.
La termenul de Sfantu Gheorghe s-au prezentat si 25 de deponenti care si-au angajat si ei avocat insa procesul a fost amanat din cauza ca mostenitorii celor 15-20 de deponenti care au decedat nu s-au prezentat.
Asadar nici Sfantul Gheorghe nu le-a fost de ajutor varstnicilor iar pentru urmatorul termen, stabilit de Curtea de Apel in data de 21 mai isi pun acum speranta in Sfintii Constantin si Elena. Multi dintre ei sunt insa sceptici si se tem ca isi vor mai recupera banii depusi la CAR-ul lui Nedelcu la Sfantu Asteapta.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.