Multi romanii au uitat de BANII de la cuponiadă! Iata cum pot...

Multi romanii au uitat de BANII de la cuponiadă! Iata cum pot fi recuperati!

Banii de la cuponiadă sunt uşor de găsit, la Depozitarul Central din Capitală.
Milioane de români au acţiuni la stat fără să ştie! Sunt titluri primite în urma programelor de privatizare din anii 90.
Din surse oficiale sunt peste opt milioane de români care au încă acţiuni, cei mai mulţi la SIF-uri. Faţă de cuponul iniţial au fost primite şi acţiuni re­ziduale. Mulţi nu ştiu dacă mai au acţiuni şi unde. Chiar dacă au uitat de ele, românii îşi pot recupera banii sau pot decide să încaseze dividende.
După ce ai aflat dacă mai ai acţiuni şi unde, poţi afla valoarea lor şi ce ai de făcut mergând direct la Depozitarul Central din Capitală. Nici nu contează dacă aţi rătăcit certificatele primite acum 20 de ani, nu ai nevoie decât de cartea de identitate.
Pentru a va lamuri in plus va invitam sa vizionati filmul: https://www.depozitarulcentral.ro/home/index.aspx.
Aceste acţiuni pot fi şi moştenite.
Pentru a primi banii cuveniti va trebui sa completati si formularul de mai jos:
Depozitarul Central formular

Depozitarul Central este o institutie fundamentala a pietei de capital din Romania, care asigura compensarea si decontarea tranzactiilor cu instrumente financiare, precum si evidenta registrelor societatilor emitente. Depozitarul Central este o societate pe actiuni, membra a grupului Bursa de Valori Bucuresti.
Pentru un contact direct se poate face o vizita la adresa Bulevardul Carol I, nr. 34-36, Bucureşti; Telefon: 021.408.58.00; https://www.depozitarulcentral.ro/

Dacă nu aveţi acţiuni şi vreţi să faceţi o astfel de investiţie, mai aveţi o şansă. Statul român pregăteşte pentru luna iulie o nouă emisiune de titluri de stat pentru populaţie.
Vor fi scoase la vânzare un milion de acţiuni, fiecare la un preţ de 100 de lei.

COMENTARII

  1. hetriuc pavelica str contorului nr acum locuesc la botosani sase constanța

    Vreau sa gasesc acțiuni valoroase si bani mulți cu dobînda pe atîtea ani

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.