Bani pentru indiguiri la Moieciu

Bani pentru indiguiri la Moieciu

0 172


De multe ori, abia dupa ce un rau se produce, se iau masuri pentru inlaturarea lui. Este si cazul banalelor indiguiri, care, daca ar fi fost realizate la timp ar fi prevenit pagubele insemnate produse de inundatii.


Asa s-a intamplat si in comuna?Moieciu, care, ca urmare a inundatiilor din acest an a inregistrat pagube de 1,2 milioane de lei, si asta in conditiile in care, inca de anul trecut, s-au depus documentatii si s-a solicitat Apelor Romane aprobare pentru regularizarea cursului paraului Moieciu si a afluentilor, proiect ce n-a fost insa, considerat prioritar.


Abia dupa ce apele au distrus totul in calea lor (au fost afectate grav toate arterele de circulatie, in special DJ 112G), edilii localitatii au reusit sa miste ceva, obtinand de la Guvern un sfert din fondurile necesare reabilitarii celor 11 cursuri de apa, bani care vor fi utilizati pentru demararea lucrarilor.


Sa speram ca nu va fi una dintre investitiile in care se pompeaza ceva bani, pentru ca apoi lucrarile sa fie oprite pana se distruge si ce s-a facut, conform bunul obicei din judet.


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.