Bani pentru afaceri la tara

Bani pentru afaceri la tara

0 649

Fermierii si intreprinderile mici din mediul rural pot accesa fonduri europene prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020 pentru diverse activitati non agricole

Fermierii si intreprinderile mici din mediul rural pot accesa fonduri europene prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020 pentru diverse activitati non agricole. Domeniile de afaceri pentru care se un beneficiar poate primi chiar si 200.000 de euro merg de la fabricarea produselor textile, industria metalurgica, investitii pentru activitati mestesugaresti pana la investitii legate de furnizarea de servicii IT.

Din 14 iulie pana in 30 octombrie fermierii dar si alte intreprinderi, PFA sau micro intreprinderi din spatiul rural pot aplica pentru 2 submasuri de finatare nerambursabila prin PNDR 2014-2020. Sunt sustinute astfel investitiile in sectorul non-agricol realizate de intreprinderi nou infiintate dar si de cele din mediul rural.

Cererile de finantare se pot depune si online pe site-ul Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale. Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020 destinat dezvoltarii agriculturii cuprinde 15 masuri de finantare si va avea alocat un buget in valoare de 9,85 miliarde de euro.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.