Bani in vant gasiti de pensionara si predati Politiei

Bani in vant gasiti de pensionara si predati Politiei

0 639

O brasoveanca in varsta de 72 de ani a predat la politie 600 de dolari si 160 de euro. Miercuri, putin dupa pranz, Liana Dorina Scarlat isi plimba cei doi caini pe Colina, in apropierea casei. La un moment dat, femeia a vazut mai multe bancnote – euro si dolari – care zburau purtate de vant

O brasoveanca in varsta de 72 de ani a predat la politie 600 de dolari si 160 de euro.
Miercuri, putin dupa pranz, Liana Dorina Scarlat isi plimba cei doi caini pe Colina, in apropierea casei. La un moment dat, femeia a vazut mai multe bancnote – euro si dolari – care zburau purtate de vant.
Banii fusesera de pierduti de un cuplu de studenti care obisnuia sa se mai joace cu cainii femeii cand trecea pe la poarta casei doamnei Scarlat.

Cei doi nici macar nu stiau ca au pierdut banii pana cand, dupa ora 16:00, fata a plecat la un magazin la cumparaturi. bani in vant1

Aici a vazut ca nu mai avea banii in portofel. In cele din urma, studentii au aflat de la politisti ca banii au fost gasiti si au recuperat cei 600 de dolari si 160 de euro.

Liana Dorina Scarlat a fost invitata la sediul IPJ Brasov, unde a primit o placheta din partea politistilor.
Comisarul sef Liviu Naghi, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov, spune ca, anul trecut, la Brasov au fost 5 cazuri in care cetatenii au venit la politie cu bani pe care i-au gasit, o marturie a spiritul civic deosebit al brasovenilor.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.