Bani de la CJ pentru sabrerii Brasovului

Bani de la CJ pentru sabrerii Brasovului

0 83
Scrimerii de argint ai Brasovului au fost recompensati cu diplome de excelenta si bani in plenul Consiliului Judetean. In timp ce medaliatul cu argint la Jocurile Olimpice de la Londra, Rares Dumitrescu, si antrenorul sau, fostul campion Mihai Covaliu asteapta inca banii promisi de guvern, forul judetean i-a rasplatit cu 8000 de lei.
Cei doi sportivi s-au declarat mandri de faptul ca au putut reprezenta Brasovul la Jocurile Olimpice de la Londra si fericiti pentru recunoasterea eforturilor lor la intoarcerea acasa. Fostul campion olimpic Mihai Covaliu, acum antrenorul lui Rares Dumitrescu a lansat o rugaminte in plenul consiliului judetean, indemnandu-i pe consilieri sa aloce mai multi bani sportului in general, chiar si in conditiile de criza prin care trece judetul si Romania.
Pentru argintul obtinut la jocurile olimpice de la Londra, cei doi sportivi brasoveni au primit diplome de excelenta si bani.
Cei doi medaliati la Jocurile Olimpice de la Londra asteapta acum si banii promisi de Guvern, conform legii.
Rares Dumitrescu, medaliat cu argint la Jocurile Olimpice de la Londra a primit de la Consiliul Judetean suma de 5000 de lei, iar antrenorul sau Mihai Covaliu 3000 de lei.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.