Baneasa Shopping City – un mall cu stil

Baneasa Shopping City – un mall cu stil

0 58

Supermarkutirle, hypermarketurile si mall-urile au impanzit Romania. Bucurestiul este de-a dreptul sufocat de acesti mastodonti care au infectat populatia cu virsului shoppingului.
Si cum numarul acestora nu era suficient, iata ca in Baneasa se va dechide un intreg oras menit sa gazduiasca magazine peste magazine, care mai de care mai “trendy”, mai “cool” si mai “stylish”.
Marile nume ale modei si stilului international vin in Romania reunite sub cupola incapatoare a Baneasa Shopping City. Este vorba despre primul mall de fashion din Romania care se va deschide pe data de 18 aprilie. Printre numele de rasunte si “glamorous” care ne vor lua ochii sunt accesorii de la Assortie, Colours & Beauty, Bags & More, Mandarina Duck si incaltaminte de la Giannini, Humanic, Minelli, Andre si Dexim. Dintre numele deja intrate pe piata romaneasca si care se vor putea regasi si in acest mall, amintim: IT+ACC, Parfois, La Pink, Accessorize, Dada ?i Sun Glass Hut si de incaltaminte – Enzo Bertini, Office Shoes, Elleganza, Baldinini, Nexus, Nexus Class, Il Passo, Aldo, Nine West si Musette.
Acest mall vine sa consolideze si sa completeze cel mai mare proiect de dezvoltare urbana mixta din sud-estul Europei, al carui parc de mall-uricare se intinde pe 40 000 metri patrati, intregul proiect urmand sa incorporeze 221 de hectare.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.