Bancile sunt inchise de sarbatori

Bancile sunt inchise de sarbatori

0 96

Majoritatea unitatilor bancare vor fi inchise in perioadele 25-26 decembrie si 1-3 ianuarie 2009, exceptie facand sucursalele unor institutii din incinta centrelor comerciale, care vor avea un program special.
Astfel, majoritatea unitatilor Alpha Bank, Banca Comerciala Carpatica, Banca Transilvania, BCR, BRD – Groupe Societe Generale, CEC Bank, ING, Intesa Sanpaolo Bank, OTP Bank si Raiffeisen, vor fi inchise in aceste zile de sarbatoare legale.
Exceptie fac unitatile Alpha Point Feeria din Bucuresti si Alpha Point Maramuresul, din Baia Mare, vor fi deschise in functie de programul centrului comercial.
La BRD – Groupe Societe Generale, agentiile din aeroportul Henri Coanda si marile centre comerciale din tara (Carrefour, Kaufland, Cora, Auchan, Jolie Ville, Euromall, Baneasa Shopping City, etc) vor functiona si in zilele de 26 decembrie 2008 si 2 ianuarie 2009, potrivit unui program special.
De asemenea, unitatile Raiffeisen Bank din incinta hypermarket-urilor (Cora, Carrefour si Selgros) si mall-urilor vor avea un program special in perioada sarbatorilor de iarna.
Unitatile bancare care functioneaza sambata vor fi deschise pe data de 27 decembrie dupa programul normal, cu exceptia celor Alpha Bank si BCR, care vor fi inchise.
In plus, OTP Bank a decis ca unitatile din mall-uri, respectiv agentia Lotus din Oradea, Polus din Cluj si Selimbar din Sibiu, vor lucra sambata si duminica (pe 27 si 28 decembrie, precum si pe 3 si 4 ianuarie).
La CEC Bank vor fi deschise, pe data de 27 decembrie, doar sucursalele din Victoria, Sala Palatului, Alexandru Obregia, Timpuri Noi si Perla, intre orele 9:30-12:45.
Pe data de 31 decembrie, sucursalele BCR, Alpha Bank, CEC Bank vor avea program redus pana la ora 12:30, 13:00, si, respectiv, 14:00.
In schimb, Intesa Sanpaolo Bank si OTP Bank au hotarat ca unitatile proprii vor lucra pe 31 decembrie dupa programul normal.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.