Banci devastate la Pietrele lui Solomon

Banci devastate la Pietrele lui Solomon

0 621

Unii brasoveni si turisti isi bat joc de eforturile autoritatilor de a le asigura zone de picnic adecvate. La Pietrele lui Solomon, peisajul arata de parca au trecut vandalii, desi sunt doar trei luni de cand masutele si bancutele au fost montate aici de Regia Locala a Padurilor Kronstadt

Unii brasoveni si turisti isi bat joc de eforturile autoritatilor de a le asigura zone de picnic adecvate. La Pietrele lui Solomon, peisajul arata de parca au trecut vandalii, desi sunt doar trei luni de cand masutele si bancutele au fost montate aici de Regia Locala a Padurilor Kronstadt.

Zona este unul din locurile pentru care Brasovul este invidiat. Pe langa faptul ca este un loc ideal de petrecere a unei zile in natura, la Pietrele lui Solomon obisnuiesc Junii Brasovului sa organizeze cele mai multe din petrecerile lor campenesti. Reprezentantii Regiei Locale a Padurilor Kronstadt au amenajat mai multe mese si banci in zona pentru ca toti cei care obisnuiesc sa isi petreaca o parte din timpul liber aici sa poata beneficia de cele mai bune conditii. Acum, insa, cele mai multe din bancile si mesele din zona sunt distruse.

Picioarele unor mese au fost smulse din pamant, desi sunt groase de cateva zeci de centimetri si infipte in pamant circa o jumatate de metru. Cei care iubesc zona sunt scandalizati.pietrele lui solomon

Mesele si bancile au fost montate de angajatii de la Regia Padurilor Kronstadt in urma cu trei luni, dar nu au rezistat decat pana saptamana trecuta. Alexandru Cazan, reprezentant al Regiei Locale a Padurilor Kronstadt, spune ca regia va fi nevoita, cel mai probabil, sa monteze alt mobilier in locul celui distrus.

Cum vara este abia la inceput, multi brasoveni si chiar turisti vor mai trece pe aici cat timp va fi cald. Pentru ca oamenii sa se poata bucura din nou de o zi frumoasa in natura, cei de la Regia Padurilor Kronstadt vor trebui sa mai faca inca o data munca depusa la inceputul primaverii.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.