Banca Mondiala ajunge la vorbele lui Scripcaru

Banca Mondiala ajunge la vorbele lui Scripcaru

0 130

Asta o afirma chiar primarul Brasovului, George Scripcaru, in public si cu gurita lui. El a grait astfel: „Dupa sase ani au ajuns si ei la vorbele mele si la proiectul initial pe care l-am propus. (Ce sa te faci cu adunatura aia de tantalai?, n.a.) Le-am solicitat celor de la Banca Mondiala sa finanteze macar cel de-al treilea tronson. Noi avem rezolvata aproape total problema expropierilor de terenuri pentru acest ultim tronson, care se va afla intre DN13 si DN1 (iesirea spre Codlea, n.a.). Investitia este cifrata la 13 milioane de euro, iar artera ar urma sa aiba patru benzide circulatie.”
In ce priveste al doilea tronson – primul este gata si se circula pe el intr-o veselie – cel care se afla in lucru intre DN11 si DN13, tot primarul Scripcaru sustine: „Sunt in permanent contact cu executantul si proiectantii lucrarii (De aia nu mai are timp sa si gandeasca si la altele! de folos urbei,n.a.) Contractul cu municipalitatea stipuleaza ca in aproximativ 10 luni trebuie sa fie finalizata constructia, dar va depinde si de vreme.”
Ce, s-a vazut vreo autoritate care sa nu aiba la indemana, mai pe fata, mai pe dos, un acar Paun?
Lucrarea la tronsonul doi sunt executate de un consortiu de firme, consortiu de semnat de municipalitate, si format din firmele Spedition UMB din Bacau – stiu ca spre Bacau s-au dus naibii si componentele liniei de tramvai brasovean, inclusiv sinele – si Cocefa Sibiu. Uite ca, in afaceri, se inteleg bine ardelenii cu moldovenii!
Sa speram ca lucrarile la ocolitoarea brasoveana nu se vor impiedica de comentariile mele si vom avea, in curand, traficul greu scos din municipiu.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.