Balurile bobocilor au fost suspendate dupa tragedia din Colectiv

Balurile bobocilor au fost suspendate dupa tragedia din Colectiv

0 600

De asemenea, Inspectoratul a demarat inspectii prin scoli. Inspectorii scolari vor verifica autorizatiile sanitar veterinare dar si avizele PSI de la ISU pentru toate unitatile scolare din judet. Problemele de securitate in scoli vor fi centralizate si rezolvate cate mai repede cu putinta

De asemenea, Inspectoratul a demarat inspectii prin scoli. Inspectorii scolari vor verifica autorizatiile sanitar veterinare dar si avizele PSI de la ISU pentru toate unitatile scolare din judet.
Problemele de securitate in scoli vor fi centralizate si rezolvate cate mai repede cu putinta.bal boboci1
Tragedia din clubul bucurestean a generat masuri si la nivelul scolilor brasovene.
Balurile bobocilor programate in aceasta perioada au fost suspendate printr-o recomandare trimisa de inspectoratul scolar tuturor liceelor din judet, spune Victor Vijoli – inspector scolar general adjunct ISJ Brasov.
Tot in urma tragediei inspectorii au demarat o inspectie la toate scolile din judet pentru a vedea daca unitatile de invatamant au autorizatia de functionare sanitar veterinara. In plus se va cere si avizul de Prevenire si Stingere a Incendiilor.
La inceputul anului scolar potrivit datelor Ministerului Educatiei 800 de scoli din tara nu aveau aviz de functionare pentru ca in multe cazuri cladirile erau vechi si nu puteau primi aviz, in conformitate cu prevederile legale.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.