Balul de Caritate „Floare de Colt”

Balul de Caritate „Floare de Colt”

0 114


In data de 17 noiembrie 2007, la Athenee Palace Hilton, Salonul Le Diplomate, va avea loc cea de-a VII-a editie a Balului de Caritate “Floare de Colt”. Evenimentul are ca scop strangerea de fonduri pentru un proiect special al Fundatiei Hospice “Casa Sperantei”: construirea unei clinici in Bucuresti, care sa asigure spitalizarea pacientilor in faza terminala, dar si formarea cadrelor medicale specializate ce vor activa aici. Si in acest an, amfitrioana evenimentului va fi Mihaela Radulescu, alaturi de John Whitbread, Group Managing Director Crier Media Group.


?


„Si tu poti aduce alinare in viata cuiva”


Acesta este sloganul balul din acest an. Editiile precedente ale balului de caritate au avut drept scop sprijinirea Hospice Casa Sperantei de a deschide prima unitate Hospice in Brasov, sprijinirea echipei de ingrijiri la domiciliul Mobilmed din Bucuresti, sprijinirea centrului de pregatire in medicina paliativa si inaugurarea in 2004 a Centrului de resurse Nicholas Edeleanu pentru hospice si ingrijire paliativa, infiintarea unei echipe mobile de ingrijiri pentru copii si adulti cu boli terminale din Bucuresti, dezvoltarea unui centru educational special pentru copiii cu boli incurabile din Brasov, dezvoltarea serviciilor hospice in Bucuresti prin echipa mobila de spital, precum si pentru achizitionarea unui spatiu necesar infiintarii unui cabinet de consultatii de specialitate destinate bolnavilor de cancer si boli neuromotorii.


Banii ce vor fi colectati la editia 2007 a balului vor fi folositi pentru un proiect special: construirea unei clinici hospice, in Bucuresti, care sa asigure spitalizarea pacientilor, dar si formarea cadrelor medicale ce vor activa aici.


Toti cei care doresc sa participe pot obtine informatii suplimentare la tel. (021)321.76.31, 323.50.55. Mobil: 0724.357.961.


?


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.