„Baletul Alb” revine pe scena Operei Brasov

„Baletul Alb” revine pe scena Operei Brasov

0 68

„Giselle”, celebra capodopera a lui Adolphe Adam, revine pe scena Operei Brasov, sambata, 29 martie 2008, de la orele 18.30. Capodopera a baletului clasic apartinand stilului supranumit „baletul alb”, „Giselle” reuneste armonios muzica, dansul si pantonima, reprezentand un punct de convergenta a cautarilor din lumea baletului anilor 1840. „Giselle” poate fi considerat un punct culminant al romantismului care zugraveste in pas de dans viata adevarata a omului cu gandurile si visurile lui, bucuria de a trai pana la melancolie si deziluzie.
Regia si coregrafia spectacolului sunt semnate de IOAN DORIN COSERIU, iar orchestratia muzicala este condusa de maestrul DOREL MUNTEANU. Distributia aleasa pentru seara de sambata, 29 martie, care, incheie deja prima luna a primaverii, vine sa confirme un nou succes al Operei Brasov.
Invitati: Gigel Ungureanu si Adela Craciun de la Opera Nationala Bucuresti alaturi de Inori Omura (Japonia), Ioan Dorin Coseriu, Adrian Scrimint, Cristina Rotundu, Nermina Damian, Attila Torok, Dorin Mirea, Iulia Coseriu, Ramona Mezei, Liliana Taranca, Ansamblul de Balet si Orchestra Operei Brasov
Pret bilete: 15, 10 lei. 5 lei pentru elevi, studenti si pensionari.
Biletele se vand la sediul Operei din str. Bisericii Romane nr. 51, tel. 0268-419380 si la Agentia Operei din str. G. Baritiu nr. 20, tel. 0268-471889.

Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.