Balet pe muzica de Strauss

Balet pe muzica de Strauss

0 64

Sambata, 3 mai 2008, orele 18.30, Sala Operei din Brasov va fi cu siguranta din nou neincapatoare. Motivul este surpriza pe care artistii institutiei au pregatit-o brasovenilor iubitori ai baletului si muzicii de opera. Asadar sunteti invitati la spectacolul cu o distributie de exceptie, “O POVESTE VIENEZA “, balet pe muzica de J. Strauss. Regia si coregrafia: Ioan Dorin Coseriu.
Baletul are o poveste fara cuvinte, dar plina de muzica si miscare. Se numeste vieneza pentru ca minunata poveste de dragoste este sustinuta de muzica nemuritorului Johann Strauss. „EL” si „EA” sunt personajele principale carora scenaristul si regizorul, acelasi Ioan Dorin Coseriu, nu le-a dat nume, convins ca fiecare dintre noi putem fi mereu indragostitul EL, mereu indragostita EA. In rolurile principale: Ioan Dorin Coseriu, Iulia Coseriu, Ramona Mezei, Cristina Rotundu, Dorin Mirea, Adrian Scrimint, carora le „tine pasul” ansamblul de balet al Operei Brasov.
Pret bilete: 15, 10 lei; 5 lei pentru elevi, studenti, pensionari. Se acorda intrare libera pentru pensionari, dar fara loc.
Biletele se vand la sediul Operei din str. Bisericii Romane nr. 51, tel. 0268-419380 si la Agentia Operei din str. G. Baritiu nr. 20, tel. 0268-471889.

Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.